Så jobbar lärarna

Så jobbar lärarna

Kurser-i-svenska-för-företag

VETENSKAP och BEPRÖVAD ERFARENHET


I litteraturen talar man om att varje lektion ska ligga på nivån "+1". Det innebär att deltagarna ska känna att de lyckas och är kompetenta, men samtidigt få språklig utmaning på snäppet över deras befintliga nivå. Det är där man hamnar i det så kallade "flowet". 


Efter avslutad kurs får alla deltagare ett Individuellt utvecklingsdokument där framsteg och utvecklingsmöjligheter står. 

ROLIGT, KREATIVT och SOCIALT


Det ska vara roligt att delta i undervisning. Då  lär man sig som bäst och vill fortsätta. Därför blandas traditionell undervisning med språkspel, digitala övningar och rollspel.


Språk är inte bara grammatik och regler, utan också en social förmåga. Därför är flertalet övningar sådana som även syftar till att stärka gruppens sammanhållning.

Learn-Swedish

5 skäl till att välja inLingo

- Legitimerad och erfaren lärare

- Fokus på gemenskap och socialt lärande

- Undervisning med stöd i vetenskap och beprövad erfarenhet

- Kulturella inslag som blir en brygga till svenska samhället

- Skräddarsydda kursupplägg

Språkföretag-Malmö

Om grundaren & huvudläraren Ulf...

Grundare och huvudlärare på inLingo är Ulf Littorin.  Jag har arbetat som språklärare sedan 2009 och har givetvis lärarlegitimation. Under mina tolv år som lärare har jag undervisat både vuxna och ungdomar, bla inom SFI och näringslivet. Det mänskliga mötet och passionen för språk har varit avgörande för mitt yrkesval. 


Jag har undervisat spanska och svenska i det svenska utbildningsväsendet och engelska i bland annat Colombia.

Svensklärare

Under mina år som utbildare har jag lärt mig arbeta med allt från smartboard till endast en krita i handen! Jag gillar och utvecklas av variationen jag möter på olika uppdrag. Det det håller mig motiverad att hela tiden anpassa utbildningen till nya förutsättningar.


Lust, struktur och målmedvetenhet är tre ord som karakteriserar mitt hantverk som lärare.


På fritiden träffar jag gärna nära och kära, dansar, motionerar eller läser en bok.